kako da znaš da li tvoja mačka planira da te likvidira
792 rsd990 rsd
Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
rasprodato

KAKO DA ZNAŠ DA LI TVOJA MAČKA PLANIRA DA TE LIKVIDIRA

Ihman Metju
Podelite:

Kako da znaš da li tvoja mačka planira da te likvidira vesela je i briljantna mešavina, neretko grubih šala, činjenica i uputstava o mačkama koja dolazi iz stvaralačke Zemlje čuda Meta Inmena, strip-crtača i osnivača čuvenog sajta The Oatmeal.com. U ovoj knjizi ćete naći najurnebesnije šale u vezi s mačkama i potvrdu da sve predrasude koje imamo o njima zaista jesu tačne: mačke su samožive zloće kojima mnogi od nas jednostavno ne mogu da odole.

Ako i vi patite od stalnih mačijih „izliva ljubavi grebanjem“, ovo je knjiga za vas! A može da vam posluži i kao štit ako je neophodno.

Veronika Bajmont, host Tekzilla i Game On!

Čovek koji stoji iza sirovih crteža i grubih šala je dvadesetosmogodišnji Metju Inmen. Od 2009, kada se Inmen latio posla, svet ne prestaje da umire od smeha.

Nik Karbon, Time

Briljantno, originalno i neviđeno zabavno. Zaista nervira taj Inmenov jedinstveni pogled na svet i sposobnost da vas iz strane u stranu tera da s odobravanjem klimate glavom i da umirete od smeha.

Kako ga samo mrzim.

Dejvid Torn, 27bslash6.com

Suludo zabavno.

Roza Golian, TODAY.

Met je prvi rođeni stend-ap komičar na internetu. Ova knjiga, kao i čitav njegov opus, dokaz su kako sjajno opipava puls ljudi koji poput mene vise na internetu. Ona pokazuje zašto je sjajno biti otkačen, duhovit i zašto je internet tako fantastična stvar – kao i Met Inmen.

Ben Hju, izvršni direktor IcanHasCheeseburger.com

Pošalji