kako da dobijete ono što želite i želite ono što imate praktičan i duhovni vodič za lični uspeh

KAKO DA DOBIJETE ONO ŠTO ŽELITE I ŽELITE ONO ŠTO IMATE : PRAKTIČAN I DUHOVNI VODIČ ZA LIČNI USPEH

Džon Grej
U knjizi Kako da dobijete ono što želite i želite ono što imate dr Džon Grej predstavlja inovativan, ali proveren način za dostizanje sreće. On nas uči da je tajna u dopuštanju da osetimo svoje negativne emocije kada ne dobijemo ono što želimo, a potom da ih se oslobodimo. Tako ćemo doći do povezivanja sa svojim suštinskim JA, a samim tim ćemo moći da stvorimo ono što želimo i da volimo ono što imamo.

Milioni čitalaca usvojili su savete dr Džona Greja kroz njegov serijal ?„Mars– Venera". Kombinujući zapadnjačke tehnike isceljenja sa istočnjačkim meditacijama, ovaj renomirani autor nudi vam proveren i inovativan način da budete srećni i puni samopouzdanja.

Tajna povećanja moći da dobijete ono što želite leži u tome da osetite svoje negativne emocije kad ne dobijete ono što želite, a onda da ih se oslobodite. Ukoliko naučite da se oslobodite negativnih osećanja, ostaje vam da osećate samo prave želje. Povezivanjem sa svojom istinskom prirodom, ponovo ćete steći moć da stvorite ono što želite i želite ono što imate. Ne odbijajte i ne odlažite akciju zato što pogrešno verujete da niste spremni. Pokrenite se kako bi potekla energija koja vam pomaže da uradite ono što morate. Ništa ne gradi uspeh kao uspeh!

Pošalji