jedan mali korak vam može promeniti život

JEDAN MALI KORAK VAM MOŽE PROMENITI ŽIVOT

Robert Maurer
Kaizen princip je sve popularnija metoda u usvajanju novih navika i dostizanju ciljeva. Knjiga Jedan mali korak vam može promeniti život Roberta Mauera objašnjava kako da koristite male, na prvi pogled zanemarljive korake, da biste dostigli cilj. Ova knjiga pomoćiće nam da bolje razumemo sebe i druge, i da postanemo najbolja verzija sebe.

Unapredite svoj život, bez straha, uz pomoć ovog vodiča za kaizen - umetnost stvaranja sjajnih i trajnih promena kroz male i sigurne korake.
Knjigu Jedan mali korak vam može promeniti život napisao je psiholog i stručnjak za kaizen, dr Robert Maurer i ona je jednostavan, ali snažan vodič koji će vas uvesti u nove navike – i potpuno vam preokrenuti život. Naučite kako da prevaziđete strah i odugovlačenje uz pomoć njegovih 7 malih koraka - uključujući i to Kako da rešavate male probleme, Kako da postavljate mala pitanja i Kako da činite mala dela - čime ćete graditi svoje samopouzdanje, a nedostižni ciljevi će vam iznenada postati dostižni.
Nauka je neoboriva: Mali koraci zaobilaze ugrađeni otpor našeg mozga na nova ponašanja. Doktor Maurer u ovoj knjizi pokazuje i kako da vizualizujemo promenu da bi nam stvarna promena lakše došla. Zašto male nagrade vode do velikih rezultata. I kako dolazi do velikih otkrića time što se obraća pažnja na detalje koje obično prenebregavamo. Njegov jednostavni režim je staza vašeg neprestanog poboljšanja za bilo šta, bilo da želite da prestanete da pušite, da otplatite dugove, savladate stidljivost ili upoznajete nove ljude. Ukorenjen u mudrosti staroj dve hiljade godina Tao Te Činga - Putovanje od hiljadu milja počinje jednim korakom - ovo je način da svoj život promenite bez straha, bez neuspeha i da pođete novom stazom stalnog napretka.

Robert Maurer, JEDAN MALI KORAK VAM MOŽE PROMENITI ŽIVOT

28.04.2020.

Knjiga psihologa dr Roberta Maurera je jednostavan, ali vrlo delotvoran vodič za promenu svakodnevnih loših navika, koja se zasniva na posebnoj japanskoj tehnici kaizen, a koja podrazumeva primenu malih koraka u postizanju trajnog uspeha. Detaljnije

Pošalji