iznebuha faca

IZNEBUHA FACA

grupa autora
U cenu su uključeni troškovi dostave.

Igra koja razvija emotivnu inteligenciju

**

Postoji uverenje da je jedna od omiljenih dečjih aktivnosti crtanje. Upravo zbog toga većina roditelja deci kupuje bojanke. Ako ste ikada posmatrali decu dok boje bojanku, primetili ste da ova aktivnost deci donosi više frustracije nego uživanja. Ono što je problem kod ovakvog crtanja jesu upravo zadate granice oblika koje dete treba da ispuni. Pritom, tu je i savršen crtež omiljenog dečjeg lika koje ono neće moći da iskopira, ne u skorijoj budućnosti.

Iznebuha faca je igra koja koristi upravo beskrajnu dečju maštu i poništava granice mogućeg. Na dvojezičnim (srpski i engleski) karticama nalaze se oblici koje dete treba da iskoristi u crtežu. Na taj način voće dobija oči, povrće šešir a granice realnosti se brišu, baš kao u dečjoj mašti. Svaka slikarska tehnika je dozvoljena i dobrodošla. Na kraju deca imenuju lika kog su sama izmislila i izgradila.

Iznebuha faca je igra koja podstiče dečju maštu, zabavlja roditelje nesvakidašnjim rešenjima i pruža bezbroj tema za smeh i razgovor.

Ovo je igra koja će zabaviti decu, a roditeljima pružiti mogućnost da ponovo osete slobodu dečje mašte i kreativnosti.

IZNEBUHA FACA

21.04.2020.

Nova igra iz radionice Revolucya donosi sasvim drugačiji pogled na dečju kreativnost. Ovo je zanimljiva i edukativna društvena igra na koju se dugo čekalo. Detaljnije

Pošalji