izlečite svoju jetru

IZLEČITE SVOJU JETRU

Rasel Blejlok, Šarlota Libov
Jedan od najmoćnijih organa u našem telu i putokaz kako da ga održimo zdravim. Pored sposobnosti da se i sama obnavlja, čega često nismo svesni, ovde ćete pronaći i savete kako i kada unostii namirnice i šta posebno izbegavati.

U knjizi Izlečite svoju jetru, u opsežnom prikazu rada jednog od najmoćnijih organa u našem telu, dr Rasel Blejlok nam daje putokaz kako da očuvamo našu jetru zdravom da bismo i sami bili zdravi.

Savremeni način života, loša ishrana, zagađenost – sve su to faktori koji ugrožavaju rad jetre.

Sve ono čega možda i nismo svesni, a nalazi se u našoj okolini, otežava rad organa čija je vitalna funkcija da čisti naš organizam od otrova.

Ova knjiga nas uči šta treba da izbegavamo, a šta treba da primenimo i promenimo u našem stilu života kako bismo očuvali svoje zdravlje.

Ovde ćete naći obilje informacija o tehnikama konvencionalne medicine, ali i o najnovijim istraživanjima koja se tiču saznanja o blagotvornosti dejstva prirodnih jedinjenja. Od pravilnog načina ishrane preko korisnih suplemenata s jedne strane, do pregleda svih oboljenja i simptoma koji se pojavljuju ukoliko jetra oboli – sve se to nalazi na jednom mestu, u bestseleru dr Rasela Blejloka Izlečite svoju jetru.

Pošalji