novo
izgaranje, potres

IZGARANJE, POTRES

Silvija Dej
Izgaranje, Potres, autorke Silvije Dej, je neverovatna priča koja će vas ostaviti bez daha. Ovo je uzbudljiva priča koja pritiska sve dugmiće.
Podelite:

„Nemoguće je odupreti se magnetskoj privlačnosti između Džeksa i Đijane.” – Fresh Fiction
Nikad ne mešajte posao sa zadovoljstvom. Politici nije mesto u spavaćoj sobi. Đijana Rosi se oglušila o oba ova saveta kada je ušla u vezu sa Džeksonom Ratledžom. Afera se završila, a ljubavnici su se rastali. Sada, dve godine kasnije, Džeks se vratio i upliće se u posao na čijem je ostvarenju Đijana naporno radila.
Ali ona nije ista devojka od pre nekoliko godina. Radeći za jednu od najuspešnijih poslovnih žena u Njujorku, Lej Jung, Đijana je štošta naučila. Za razliku od prošlog puta, sada zna s kim ima posla. I zna pravila igre u njegovom začaranom krugu glamura, seksa i povlastica. U okrutnom poslovnom svetu, ključna je izreka: drži neprijatelje blizu, a bivše ljubavnike još bliže.„Priča koja će vas ostaviti bez daha.” – RT Book Review„Uzbudljiva priča koja pritiska sve dugmiće.” – Kirkus Reviews„Glamur i bogatstvo, vreo seks i par pun strasti.” – Publishers Weekly

Pošalji