izdana

IZDANA

Kejt Mičel
Roman Kejt Mičel je priča o mladoj ženi koja je našla pravog muškarca, a njenu sreću upotpuniće saznanje da je trudna. Ipak, samo na kratko. Naime, čovek sa kojim želi da podeli radosnu vest ruši ceo njen svet rekavši joj da nije spreman za dete. Knjiga Izdana govori upravo o teškim izborima i izneverenošću sa kojima će se ova mlada žena suočiti.
Podelite:

Danijela Subotić, mlada zaljubljena žena, ima posao koji obožava i muškarca koga voli najviše na svetu. Činilo joj se da ne može da bude srećnija. Onda je ostala u drugom stanju i saznanje da će uskoro postati majka ispunilo ju je blaženstvom za koje nije ni znala da postoji. Jedva je čekala da vesti podeli s čovekom svog života, Petrom. No, prvo se poverila najboljoj prijateljici, koja je Danijelu hladno upozorila da Petar možda neće biti presrećan kada sazna za dete, i da dobro razmisli šta da učini.
Ne obazirući se na opomene, Danijela je jedva dočekala da Petru saopšti radosnu vest, ali tu je njenoj sreći i radosti bio kraj. „Nisam spreman za dete“, rekao je on i njen svet se srušio. Bio je to početak napornog puta kroz život na koji je nevoljno krenula.Teški izbori i izdaje koje se ređaju jedna za drugom, snažni dijalozi prepuni emocija uz preispitivanje ideala prijateljstva, ljubavi, odanosti i pravde držaće pažnju i srce čitalaca do samog kraja ove izuzetne priče.

Pošalji