izaberi sebe

IZABERI SEBE

Džejms Altačer
Pojavili su se novi alati i sredstva ekonomskog poslovanja koji su omogućili pojedincu da sam stvara milione i menja svet bez ikakve „pomoći” sa strane. Sve više prilika se javlja iz pepela razrušenog sistema koji bi mogao da generiše istinski unutrašnji uspeh (ličnu sreću i zdravlje), ali i spoljni (posao koji vas ispunjava i bogatstvo). Knjiga Izaberi sebe, autora Džejmsa Altučera, će vas naučiti da postignete to. Uz desetine primera drugih firmi, pojedinaca i intervjua – uključujući tu i samog autora – Izaberi sebe će osvetliti vaš lični put ka boljem, novom svetu koji izrasta na ruševinama starog.

Najbolja knjiga o biznisu!
Svet se menja. Berze su pale. Mnogi su izgubili posao. Industrija u krizi menja se pred našim očima. Sve ono u šta smo verovali da nas čini sigurnijim, sve što smo mislili da je bezbedno, više nije: fakultet, zaposlenje, penzija, država. Sve se raspada. Posrednike svi sada preskaču. Niko vas više neće tek tako angažovati, uložiti u vašu firmu, izabrati baš vas za neki posao. Sada je samo na vama da napravite najvažniju odluku u svom životu: da IZABERETE SEBE.
Pojavili su se novi alati i sredstva ekonomskog poslovanja koji su omogućili pojedincu da sam stvara milione i menja svet bez ikakve „pomoći” sa strane. Sve više prilika se javlja iz pepela razrušenog sistema koji bi mogao da generiše istinski unutrašnji uspeh (ličnu sreću i zdravlje), ali i spoljni (posao koji vas ispunjava i bogatstvo).Ova knjiga će vas naučiti da postignete to. Uz desetine primera drugih firmi, pojedinaca i intervjua – uključujući tu i samog autora – Izaberi sebe će osvetliti vaš lični put ka boljem, novom svetu koji izrasta na ruševinama starog.

Pošalji