ideja o tebi

IDEJA O TEBI

Robin Li
Škakljiva ljubavna veza, mnogo privlačnosti, dobre muzike, putovan, intriga i alkohola. Zaplovite u svet u kom se spajaju vlasnica umetničke galerije i poznati boj bend.

Solen Maršon, tridesetdevetogodišnja vlasnica umetničke galerije u Los Anđelesu, neplanirano vodi svoju ćerku Izabel na koncert i upoznavanje sa njenim omiljenim boj bendom. Otkako se razvela, više od svega želi da provodi vreme sa ćerkom. Poslednje što je Solen očekivala bilo je da će započeti vezu sa jednim od članova svetski poznatog benda ,,Avgustovski Mesec". Ali Hejz Kembel je pametan, šarmantan, samouveren i otmen, i među njima se istog trenutka javlja neodoljiva privlačnost. Ipak, činjenica da je on dvadesetogodišnjak samo dodatno komplikuje stvari.

Ono što je počelo kao niz tajnih ljubavnih sastanaka, brzo prerasta u strastvenu i ozbiljnu vezu. Solen i Hejz lete sa kontinenta na kontinent i kroz putovanja upoznaju jedno drugo: od turneja po stadionima širom sveta i međunarodnih umetničkih sajmova do osamljenih skrovišta u Parizu i Majamiju. Za Solen, ta veza predstavlja povratak samoj sebi, kao i ponovno otkrivanje ljubavi i sreće. Kada romansa Solen i Hejza preraste u viralnu senzaciju, a ona i njena ćerka postanu mete podivljalih fanova i nezasitih medija, Solen će morati da se suoči sa činjenicom da njen ljubavni život isuviše utiče na živote onih do kojih joj je najviše stalo.

Pošalji