hari poter i dvorana tajni

HARI POTER I DVORANA TAJNI

Džoan K. Rouling
Novo ruho najčitanijeg serijala na svetu. Džoana K. Rouling i neprevaziđeni serijal o Hariju Poteru u novom izdanju, sa prevodom Duška i Vesne Roganović.

„Postoji zavera, Hari Poteru. Zavera da se ove godine odigraju najužasnije stvari u hogvortskoj školi za veštičarenje i čarobnjaštvo.“

Harijev letnji raspust uključuje najgoru proslavu rođendana koja se može zamisliti, zloslutna predskazanja kućnog vilenjaka Dobija i beg od Darslijevih s Ronom Vizlijem u letećem automobilu! Vrativši se u Hogvorts, gde će pohađati drugi razred, Hari počinje da čuje šapate koji se pronose kroz hodnike škole. A onda počinju napadi… Nakon što su neke od učenika pronašli okamenjene, sva je prilika da se Dobijeva predskazanja ostvaruju.

SERIJAL O HARIJU POTERU je klasik savremene književnosti, koji svojim porukama o nadi, pripadanju i neuništivoj moći istine i ljubavi već decenijama osvaja čitaoce širom sveta. Jedinstvene u svojoj moći da privuku i decu i odrasle, avanture Dečaka Koji Je Preživeo zasigurno će uvesti u svet čitanja i mnoge naredne generacije.Vreme je da se magija prenese dalje!

Nezasiti fanovi Harija Potera

05.01.2023.

Vernim fanovima serijala ni knjige, ni filmovi nikada neće biti dovoljni. Tačka. Uvek ćemo želeti još priča, objašnjenja i likova iz nama omiljenog sveta. Zbog toga i postoji Pottermore na kom sama Džej Kej piše i uvek nam donosi nove priče koje održavaju magiju u našim životima. Fanovi Harija Potera su zaista nezasiti. Detaljnije

Pošalji