frantumalja

FRANTUMALJA

Elena Ferante
Frantumalja nas vodi za radni sto Elene Ferante i omogućava nam da zavirimo u fioke iz kojih su izašli njeni romani. Sastavljena od pisama, eseja i intervjua u periodu 1991–2016, ova knjiga je jedinstven prikaz autorke koja otelotvoruje apsolutnu strast za pisanjem.

Da li je za delo važno da znamo ko je autor/autorka?

Da li knjige samo upotpunjuju našu sliku o piscu ili spisateljici ili knjige čitamo kroz prizmu onoga što znamo o autoru/autorki?

Bez obzira na vaš stav, činjenica je da misterioznost Elene Ferante ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Jedno od neizbežnih pitanja u malobrojnim intervjuima koje je spisateljica dala jeste upravo – ko je Elena Ferante?

Odgovor pruža Frantumalja, knjiga koja se sastoji od pisama, eseja i intervjua nastalih u periodu 1991–2016. Ferante – spisateljica, žena, Italijanka, majka, ćerka, prijateljica, političko biće – iskreno i bez zadrške govori o stvarima koje su bitne, jezikom i stilom koji nas je očarao u njenim knjigama.

Možda nećete saznati pravo ime Elene Ferante, ali ćete upoznati nju.

 

 

3 za 990!

03.04.2023.

MINIMALAN iznos za kupovinu knjiga sa ove akcije je 990 din (3 knjige) Svaka sledeća knjiga sa ove akcije je takođe 330 din (peta, šesta, sedma itd.) Dostava je besplatna za porudžbine preko 1999 din i odnosi se na isporuke na području Srbije. Detaljnije

Pošalji