fokusiranost

FOKUSIRANOST

Danijel Goleman
Fokusiranost je delo harvardskog doktora psihologije Danijela Golemana. U Fokusiranosti on nudi rešenje napretka cele planete. Goleman insistira na fokusiranosti na budućnost, a ne samo na mala zadovoljstva sadašnjice.

Fokusiranost - Autor svetskog bestselera Emocionalna inteligencijavraća se s revolucionarnim osvrtom na najređi resurs današnjice i tajnu uspešnosti i ispunjenosti - pažnju. Fokusiranos tpoziva čitaoce ne samo da obrate pažnju na njima lično važne stvari već i da je usmere na goruće probleme šireg sveta. Time ova zabavna i promišljena knjiga nudi ključ ne samo ličnog već i institucialnog, a potom i planetarnog napretka, usmeravajući naša razmišljanja na budućnost, a ne samo na zavodljivo jednostavne zahteve sadašnjeg trenutka i mesta.

Danijel Goleman, FOKUSIRANOST

27.03.2020.

Harvardski doktor psihologije Danijel Goleman jedan je od najčitanijih autora iz oblasti psihologije i većini od ranije poznat po knjizi Emocionalna inteligencija. Njegovo novo delo, Fokusiranost, daje nam uvid u najnovija istraživanja o pažnji i o tome kako naša sposobnost ili nesposobnost da se na nešto fokusiramo utiče na naš svakodnevni život. Detaljnije

Pošalji