novo
fokus

FOKUS

Bojan Mihajlović
"Fokus" Bojana Mihajlovića istinita je priča koja pruža neprocenljive smernice onima koji hrabro kreću putem pokretanja svog biznisa. Za sve smele preduzetnike i one koji još nisu skupili dovoljno hrabrosti da isto probaju.

Ovo je istinita priča koja pruža neprocenjive smernice onima koji hrabro kreću putem pokretanja sopstvenog biznisa. Bez obzira na konkurenciju koja preovladava na tržištu, saznaćete rešenja koja će vam pomoći da izgradite sopstveni biznis od temelja. Svaka stranica otkriva autentično iskustvo autora, koji deli svoje iskustvo i saradnju sa mentorom.

Naučićete kako da stvorite rast na tržištu, izbegnete greške i kreirate poslovne strategije koje donose rast.

Autor knjige FOKUS otkriva suštinske taktike nevidljive prodaje i efikasnog marketinga koje će vas katapultirati prema poslovnom uspehu. U knjizi se detaljno razmatraju ključne komponente marketing miksa – proizvod/usluga, cena, distribucija i promocija – pri čemu se razotkrivaju strategije koje leže iza uspešnih kampanja. Korak po korak, saznaćete kako da izgradite prepoznatljiv brend, istražite tržište, važnost „silent marketinga”, postavljanje pametne cenovne strategije i izbegnete zamke pohlepe u biznisu.

Pošalji