ekspertski kurs

EKSPERTSKI KURS

Napoleon Hil
Pred vama je jedna od najsloženijih knjiga o samopoboljšanju koje su danas dostupne. Ova originalna i nikad ranije objavljena predavanja održao je lično Napoleon Hil na Ekspertskom kursu u Čikagu sredinom pedesetih godina prošlog veka. Bila su namenjena studentima koji su obučavani da dalje prenose njegovu filozofiju i tako pomognu drugima da ostvare svoje ciljeve.

Ekspertski kurs Napoleona Hila je izuzetan dar koji je ostavio čovečanstvu. Reč je o najlakšem i najdirektnijem putu da iskoristite svoje potencijale. Pred vama je jedna od najsloženijih knjiga o samopoboljšanju koje su danas dostupne. Ova originalna i nikad ranije objavljena predavanja održao je lično Napoleon Hil na Ekspertskom kursu u Čikagu sredinom pedesetih godina prošlog veka. Bila su namenjena studentima koji su obučavani da dalje prenose njegovu filozofiju i tako pomognu drugima da ostvare svoje ciljeve.

Tokom ovog izuzetnog kursa, osmišljenog da poboljša svaki aspekt vaših života, saznaćete kako da savladate sledeće korake:· Otkrijete svoju pravu svrhu;· Ostvarite svaki cilj koji zacrtate;· Postanete zadovoljna osoba;· Zakoračite u liderstvo;· Razvijete pozitivan mentalni stav;· Privučete povoljne prilike;· Negujete entuzijazam;· Učite posredstvom nepovoljnih iskustava;· Jačate kreativnu viziju i maštu;· Održavate dobro zdravlje;· Upravljate vremenom i novcem.Napoleon Hil bio je američki pisac knjiga o samopomoći. Najpoznatiji je po delu Misli i obogati se iz 1937. godine, koje spada među deset najprodavanijih knjiga iz psihologije svih vremena. Kroz svoja predavanja otkriva vam tajnu kako da budete uspešni i naglašava da su intenzivna očekivanja suštinski važna za poboljšanje kvaliteta života. Njegov Ekspertski kurs je osmišljen kako bi pomogao ljudima širom sveta da iz korena promene svoje živote.

Pošalji