džeronimo stilton tajna srebrnih klizaljki

DŽERONIMO STILTON. TAJNA SREBRNIH KLIZALJKI

Elizabeta Dami
U Mišogradu je klizanje postalo prilično popularno… Samo nekoliko dana pred finale najvećeg prvenstva na Ostrvu miševa, i ja sam morao da poletim na ledu! Kakva brkata avantura! Uživajte u novom ostvarenju Elizabete Dami, Džeronimo Stilton. Tajna srebrnih klizaljki.

U Mišogradu je klizanje postalo prilično popularno… Samo nekoliko dana pred finale najvećeg prvenstva na Ostrvu miševa, i ja sam morao da poletim na ledu! Kakva brkata avantura!

Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz novih naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku! Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 52 jezika, a prodate su u preko 182 miliona primeraka širom sveta! Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa i „jedan vrlo zanimljiv tip, to jest miš“. Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i uotpunjuju zajedničke avanture.

Pošalji