džepni mentor strateško razmišljanje

DŽEPNI MENTOR - STRATEŠKO RAZMIŠLJANJE

Džepni mentor

Da biste bili uspešan menadžer, treba da ovladate veštinama strateškog razmišljanja – od ispitivanja situacija do tumačenja informacija – i da znate kako da primenite te veštine na poslu. Ova knjiga će vam pomoći da:

  • razumete šta je strateško razmišljanje i zašto je korisno,
  • naučite da posmatrate strateško razmišljanje kao proces,
  • prepoznate lične osobine, ponašanje, stavove i kognitivne sposobnosti karakteristične za „strateške mislioce”.

Upoznajte svog mentora

David J. Kollis je profesor u strateškoj jedinici Harvardske poslovne škole, gde predaje na programima MBA i edukacije menadžera. Ekspert je za korporativnu strategiju i globalnu konkurenciju i koautor dve knjige na tu temu („Corporate Strategy” i „Corporate Headquarters”).

O „Džepnom mentoru”

Serija „Džepni mentor” nudi trenutna rešenja za uobičajene izazove sa kojima se menadžeri svakodnevno suočavaju na poslu. Svaka knjiga iz serije sadrži mnogo praktičnih alata, testova za samoocenjivanje i primera iz stvarnog života koji će vam pomoći da utvrdite svoje prednosti i nedostatke i poboljšate ključne veštine. Bilo da ste za svojim radnim stolom, na sastanku ili na putu, ovi džepni vodiči će vam omogućiti da brže, umešnije i efektivnije odgovorite na svakodnevne zahteve s kojima ste suočeni na poslu.

 

    Pošalji