džepni mentor razumevanje marketinga

DŽEPNI MENTOR - RAZUMEVANJE MARKETINGA

Džepni mentor

Za uspeh vaše kompanije je ključno da razumete svoje kupce i kako možete efektivno da im plasirate proizvode. U ovoj knjizi ćete naučiti kako da prepoznate marketinške šanse, kako da sarađujete sa ljudima iz marketinga na razvoju planova i da razumete okvirnu sliku. Ova knjiga će vam omogućiti:

  • uspostavite marketing orijentaciju u svojoj grupi ili preduzeću,
  • razumete i sprovodite korake u procesu marketinga i
  • isplanirate efektivne marketinške programe, reklamne kampanje i aktivnosti unapređenja prodaje.

Upoznajte svoje mentore

Filip Kotler je svetski priznat ekspert za strateški marketing i profesor međunarodnog marketinga na Kellogg Graduate School of Management (Northwestern University). Brus Ren je profesor marketinga na Andrews University i autor mnogih knjiga o marketing menadžmentu, planiranju i istraživanju.

O „Džepnom mentoru”

Serija „Džepni mentor” nudi trenutna rešenja za uobičajene izazove sa kojima se menadžeri svakodnevno suočavaju na poslu. Svaka knjiga iz serije sadrži mnogo praktičnih alata, testova za samoocenjivanje i primera iz stvarnog života koji će vam pomoći da utvrdite svoje prednosti i nedostatke i poboljšate ključne veštine. Bilo da ste za svojim radnim stolom, na sastanku ili na putu, ovi džepni vodiči će vam omogućiti da brže, umešnije i efektivnije odgovorite na svakodnevne zahteve s kojima ste suočeni na poslu.

 

    Pošalji