džepni mentor oblikujte svoju karijeru

DŽEPNI MENTOR - OBLIKUJTE SVOJU KARIJERU

HARVARD

Vaša karijera se ne svodi samo na odluku koju ste doneli jednom u mladosti. Naprotiv, vi je poboljšavate i oblikujete dok god se profesionalno razvijate. Ovaj vodič će vam pomoći da:

  • prepoznate kada i zašto je vreme za promenu,
  • nadogradite svoje veštine da biste ostali konkurentni,
  • uočite prilike za razvoj karijere.

Upoznajte svog mentora

James Waldroop i Timothy Butler su psiholozi specijalizovani za razvoj karijere koji su preko dvadeset godina radili zajedno u Harvard Business School, gde je dr Butler sada viši saradnik i direktor odeljenja za razvoj karijere. Dugo godina su pomagali poslovnim ljudima da upravljaju procesom planiranja i razvoja karijere.

O „Džepnom mentoru”

Serija „Džepni mentor” nudi trenutna rešenja za uobičajene izazove sa kojima se menadžeri svakodnevno susreću na poslu. Svaka knjiga iz serije sadrži mnogo praktičnih alata, testova za samoocenjivanje i primera iz stvarnog života koji će vam pomoći da utvrdite svoje prednosti i nedostatke i poboljšate ključne veštine. Bilo da ste za svojim radnim stolom, na sastanku ili na putu, ovi džepni vodiči će vam omogućiti da brže, umešnije i efektivnije odgovorite na svakodnevne zahteve s kojima ste suočeni na poslu.

Pošalji