dvor srebrnih plamenova

DVOR SREBRNIH PLAMENOVA

Sara Dž. Mas
"Dvor srebrnih plamenova" je četvrti deo popularnog serijala autorke Sare Dž. Mas. U ovoj knjizi, Nesta Arčeron, koja je oduvek bila razdražljivo ponosna i brzo se ljutila, sada se suočava sa izazovom da pronađe svoj mir u svetu visokorodnih vilenjaka nakon što je prisilno postala deo njihovog sveta. Još teže je prebroditi traume rata s Hibernijom i gubitke koje je pretrpela. Kasijan, iskusni ratnik iz borbi na Risandovom i Fejrinom Noćnom dvoru, postaje osoba koja najviše pogađa Nestinu strastvenu prirodu.

Četvrti deo popularnog serijala je tu! Na širokoj pozadini sveta spaljenog ratom i izmučenog neizvesnošću, Nesta i Kasijan se bore sa čudovištima i spolja i iznutra, dok traže prihvatanje – i isceljenje – jedno drugom u naručju. NAPOMENA: Zbog eksplicitnog sadržaja, knjiga nije primerena za čitaoce mlađe od 18 godina

Nesta Arčeron je oduvek bila razdražljivo ponosna, brzo bi se razgnevila i sporo opraštala. A otkako je bila na silu primorana da uđe u Kotao i postane visokorodna vilenjakinja, muči se da pronađe svoj mir u čudnom, smrtonosnom svetu u kojem se obrela. Što je još gore, čini se da ne može da pređe preko užasa rata s Hibernijom i svega što je u njemu izgubila.Osoba koja rasplamsa njenu zapaljivu narav više od svih drugih jeste Kasijan, ratnik prekaljen u borbama, čiji ga položaj na Risandovom i Fejrinom Noćnom dvoru stalno drži u Nestinoj orbiti. Ali njena ćud nije jedino što Kasijan ume da razgori. Vatra među njima je neporeciva, a samo gori sve jače kad su primorani da budu blizu jedno drugom.U međuvremenu, izdajničke ljudske kraljice, koje su se za vreme prošlog rata vratile na kontinent, sada su obrazovale opasan nov savez i tako zapretile krhkom miru koji je zavladao kraljevstvima vilenjaka i ljudi. A ključ za osujećenje njihovog plana mogao bi da se zasniva upravo na potrebi da se Kasijan i Nesta suoče s prošlošću koja ih proganja.Na širokoj pozadini sveta spaljenog ratom i izmučenog neizvesnošću, Nesta i Kasijan se bore sa čudovištima i spolja i iznutra, dok traže prihvatanje – i isceljenje – jedno drugom u naručju.

Pošalji