dva nezasita italijana probaju italiju
rasprodato

DVA NEZASITA ITALIJANA PROBAJU ITALIJU

Kontaldo, Karlućo
U televizijskom serijalu, koji se kod nas trenutno emituje na kanalu 24Kitchen, dve proslavljene kuvarske i televizijske zvezde, Antonio Karlućo i Đenaro Kontaldo, se posle mnogo godina vraćaju u svoju rodnu Italiju, proveravajući da li je još uvek lepa i neodoljiva kao u vreme njihovog detinjstva i mladosti.

Putujući od njenih snežnih vrhova do plodnih ravnica, predelima išaranim rekama i jezerima, pa sve do morske obale, naša dva nezasita Italijana tragaju za prirodnim lepotama, namirnicama, mirisima i ukusima svoga zavičaja.

Antonio Karlućo i Đenaro Kontaldo će vas na ovo romantično i nostalgično putovanje Italijom povesti kroz knjigu DVA NEZASITA ITALIJANA PROBAJU ITALIJU ilustrovanu fotografijama od kojih zastaje dah i u kojoj ćete naći preko osamdeset vrhunskih recepata za jela iz različitih predela Italije, od kojih će vam poći voda na usta.

Ako, poput naših putnika, gajite nezasitu strast prema Italiji, tamošnjim ljudima i hrani, onda je ova knjiga savršen način da se, kada god to poželite, uputite u ovu očaravajuću zemlju i probate njenu kuhinju...
Pošalji