druga gospođa

DRUGA GOSPOĐA

Meri Kubika
Koliko dobro mislimo da poznajemo ljude koji su nam najbliži? A kakav šok za nas predstavlja saznanje da ih uopšte ne poznajemo? Dinamičan, zarazan i pun obrta, psihološki triler "Druga gospođa" je novi roman Meri Kjubike, autorke Njujork tajmsovog bestselera "Dobra devojka".

Pokušala je, ali ne može da pobegne od druge gospođe...
Tek što su se Sejdi i Vil Faust s porodicom preselili iz užurbanog Čikaga u ostrvski gradić u državi Mejn, njihovu komšinicu Morgan Bejns pronalaze mrtvu u njenoj kući. Ubistvo potresa priobalno ostrvce, ali niko nije potresen kao Sejdi. Međutim, nije samo smrt Morgan ono što je uznemirava. Dok su sumnjičavipogledi usmereni na porodicu koja je nova u gradu, Sejdi je sve dublje uvučena u misteriju onoga što se zaista dogodilo te mračne i smrtonosne noći. Knjiga "Druga gospođa" je mračan i uzbudljiv triler pun obrta.

Prvi utisci o Drugoj gospođi

21.08.2022.

Još novih uzbudljviih zapleta iz štamparije. Ponovo smo razgovarali sa Jelenom, a ovo su njeni utisci. Detaljnije

Ljubitelji trilera, imamo par poslastica za vas!

18.02.2022.

Ne postoji ništa bolje od uzbudljivog trilera koji će vas naterati da okrećete stranice do kasno u noć. Bez obzira da li tražite detektivsku priču ili porodičnu krimi dramu, misteriju ili teške i morbidne slučajeve koji će vas prestraviti, imamo nekoliko slučajeva za vas. Detaljnije

Pošalji