novo
donesite mi glavu ajvi poket

DONESITE MI GLAVU AJVI POKET

Kejleb Krisp
Završni deo fantastične trilogije o Ajvi Poket. Naizgled neprivlačna i pomalo jeziva junakinja koja se uvek dočeka na noge, veoma je spretna i odvažna, čak i u smelim akcijama spasavanja i zastrašujućim avanturama u koje se upušta.

Otkako je došla u posed Satnog dijamanta, Ajvi Poket su progonili, prevarili, kidnapovali, zatvorili u ludnicu i prepustili prilično groznim usvojiteljima. Srećom, Ajvi se uvek dočeka na noge - ipak je krasi urođeni instinkt preplašenog zeca. Uzdajući se u moć Satnog dijamanta, Ajvi kreće da spase svoju najbolju prijateljicu, Rebeku, zarobljenu u paralelnom svetu. Ali Ajvi se razboljeva, neki čovek u belom odelu je prati kud god da krene a porodica Baterfild kuje novu zaveru da je se otarasi. Uz par trikova u rukavu i urođeni instinkt majstora prerušavanja, Ajvi je sigurna da može izvrdati neprijateljima dovoljno dugo da uspe u najsmelijoj akciji spasavanja koja je ikad postojala.Burna završnica trilogije o Ajvi Poket donosi avanturu koja ostavlja bez daha, herojsku hrabrost i neopisive opasnosti. Kakve će posledice sve to ostaviti na Ajvi?

Najsvestranija devojčica u celom Parizu

11.05.2022.

Upoznajte devojčicu od koje svi beže glavom bez obzira! Ajvi Poket je naizgled obična dvanaestogodišnja sluškinja koja ima izuzetno visoko mišljenje o sebi. Detaljnije

Pošalji