doktor proktor i velika krađa zlata

DOKTOR PROKTOR I VELIKA KRAĐA ZLATA

Ju Nesbe
Širom sveta hara jeziva banda pljačkaša, toliko strašna da se i Skotland Jard plaši da ih uhapsi. Lopovi su napravili fatalnu grešku kad su opljačkali Norvešku banku, jer ta mala zemlja ima tri superheroja koja umeju da se obračunaju s opakim zločincima.

Širom sveta hara jeziva banda pljačkaša, toliko strašna da se i Skotland Jard plaši da ih uhapsi. Lopovi su napravili fatalnu grešku kad su opljačkali Norvešku banku, jer ta mala zemlja ima tri superheroja koja umeju da se obračunaju s opakim zločincima. Naravno, to su Doktor Proktor, Bule i Lisa. Oni su hrabri, i naoružani najgenijalnijim izumima Doktora Proktora koji će (bukvalno) oduvati protivnike, a neko među njima ima sijaset ideja toliko šašavih da prosto ne mogu da ne upale.

I DECA ČITAJU NA MORU: ODISEJA preporučuje dečje knjige za letovanje

04.07.2019.

Odlazak na more sa decom uključuje niz raznovrsnih aktivnosti – od plivanja, pravljenja zamkova u pesku, preko isprobavanja novih ukusa sladoleda i skupljanja školjki. Ali kada sunce upeče i kada je neophodno provesti nekoliko sati ispod suncobrana roditelji često moraju da budu posebno domišljati. Knjiga u tim trenucima može biti pravi spas! ODISEJA vam stoga preporučuje naslove koji će toliko zaokupiti vaše klince da im sigurno neće biti žao što su nekoliko sati proveli u hladovini umesto u vodi. Detaljnije

Pošalji