đavo pobeđuje na vimbldonu

ĐAVO POBEĐUJE NA VIMBLDONU

Lorin Vajsberger
Lorin Vajsberger nam donosi zabavnu i duhovito napisanu priču o mladoj Čarli, finoj i dobroj devojci koja je jedna od najvećih nada svetskog tenisa. Međutim, posle povrede na terenu, ona će biti primorana da za trenera uzme arogantnog i prezahtevnog Toda koji je legenda među teniskim trenerima. On je jedini koji je može vratiti u igru. Đavo pobeđuje na Vimbldonu će pokazati Čarlinu borbu između želje za uspehom i potrebe da ostane verna sebi.

Da li biste bili spremni da sklopite pakt sa đavolom?
Šarlot Čarli Silver je oduvek bila dobra devojka. Bela suknjica, patike i reket: to je, manje ili više, njena uniforma još od kada je izašla iz pelena. Nema ni dvadeset godina, a već je jedna od najvećih nada svetskog tenisa. Međutim, tokom jednog meča na Vimbldonu doživeće ozbiljnu povredu, a svi njeni snovi raspršiće se u trenu.
Tada se u njenom životu pojavljuje Tod Feltner, legenda među teniskim trenerima, poznat po tome da pravi šampione. Naravno, nepodnošljivo je arogantan i strog i od svojih pulena traži nadljudske žrtve. Ali Čarli zna da jedino on može da je vrati na vrh. Rešen da promeni njenimidž dobre devojke na terenu i van njega, pretvoriće je u nemilosrdnu takmičarku, koja ne samo da dobija mečeve i gospodari rang-listom već i osvaja sedmocifrene ponude i naslovne stranice. Ipak, da li će Čarli biti spremna da se odrekne sebe da bi ostvarila svoje snove?Neodoljivo duhovita priča prepuna nezaboravnih likova, zabavan pogled na glamurozan svet tenisa.

Pošalji