đavo i naslednica

ĐAVO I NASLEDNICA

Sent Džordž Harper

NOVA IZDANJA
SERIJAL NASLEDNICE ZLATNOG DOBA - DRUGI ROMAN

Varnice lete na sve strane kada se odbegla naslednica udruži sa opasnim nitkovom u pokušaju da izbegne brak iz interesa.

Niko i ne naslućuje da se ispod damskog ponašanja Vajolet Krenšo krije pobunjeničko srce.
Od američkih naslednica u potrazi za engleskim lordovima očekuje se besprekorno ponašanje, ali Vajolet ima druge planove. Namerava da pobegne iz Londona i od braka koji su njeni roditelji ugovorili kako bi postala poznata spisateljica.
Međutim, neverovatno zgodan grof prema kojem je izgradila svoj najgrešniji muški lik insistira na tome da pođe sa njom.

Međutim i Kristijan Halston, grof od Lija, ima plan: da Vajolet, bogatu princezu izuzetnog duha, odvede na sever i iskoristi svaki poseban trenutak u njenom društvu ne bi li je ubedio da se uda za njega. Kristijanu je potrebna naslednica da bi obnovio svoje imanje u Škotskoj, ali što više vremena provodi sa Vajolet, to mu je jasnije da ne može bez nje – pored sebe, u srcu i u krevetu. Iako Kristijanovi vreli pogledi predstavljaju nečuveno iskušenje, Vajolet ne želi da se preda niti da se odrekne svoje tek stečene slobode zbog pogodbe sa đavolom. Lovac na dolare moraće da pokaže mnogo više od slatkorečivosti da bi dokazao istinsku ljubav...

Pošalji