klub ponoćnih plivačica

KLUB PONOĆNIH PLIVAČICA

Fejt Hogan
"Klub ponoćnih plivačica" Fejt Hogan priča je o tri žene različite starosne dobi, čije živote sudbina prepliće mogućnošću da počnu sve iz početka. Gde će onda pogeršiti?

„Šarmantno. Puno emocija i humora. Dirljiv roman koji se čita u dahu.“
– Irish Independent on Saturday

Kad Elizabetin muž umre, ostavivši je u dugovima, Džo je jedina osoba kojoj može da se obrati. Da bi pomogla Elizabet suočenoj sa bankrotom, Džo će pozvati u pomoć svoju ćerku Lusi. Odlučna da ostavi dosadašnji životza sobom, Lusi je spremna da krene iz početka.

Život se polako vraća u normalu, a ove tri žene, spojene sticajem okolnosti, postaju bliske prijateljice. A onda Džo dobija šokantne vesti i ceo njen svet se sruši kao kula od karata.

Trenutke utehe Elizabeti Džo nalaze na obali Atlantika, gde odlaze na ponoćno plivanje. Tada mogu da se smeju, plaču i razračunavaju sa svojim strahovima. Tamo će skovati plan koji će oplemeniti mesto u kome žive i ujediniti sve stanovnike u postizanju istog cilja. Ova dirljiva priča o prijateljstvu podstaći će vas da svaki dan proživite na najbolji mogući način. „Obuzeće vas i zabaviti dok trepnete.“ – Sunday Independent „Lepa priča koja ističe važnost zajednice, ženskog prijateljstva i odlučnosti da se nikad ne predamo.“ – Woman’s Own „Dešavanja u čarobnom irskom mestašcetu inspirisaće vas da živite punim plućima i naučite da iskoristite dobre prilike kada vam se ukažu.“ – CultureFly

Pošalji