dina 9 sestrinstvo dine
rasprodato

DINA 9 SESTRINSTVO DINE

Brajan Herbert, Frenk Herbert, Kevin Džej Anderson
Držeći se verno vizije Frenka Herberta, Brajan Herbert i Kevin Dž. Anderson nastavljaju da osvetljavaju dosad nepoznate delove univerzuma Dine. Roman Dina 9 Sestrinstvo Dine, će opčiniti pažnju svih pravih fanova Dine sa odlično osmišljenom pričom i intrigantnim likovima.

Novo poglavlje najuticajnijeg SF serijala svih vremena
Osamdeset tri godine nakon Korinske bitke, Batlerijski džihad je zvanično završen. Vođa znane vaseljene je car Salvador Korino, unuk Fejkana Batlera koji je preuzeo ime Korino i proglasio se za prvog cara ovog carstva.
Vorijan Atreid, junak džihada, živi u izgnanstvu, daleko od politike carstva i novostečenih krvnih neprijatelja Harkonena. I dok mentati, esnafski navigatori i benegeseritske časne majke polako postaju stožeri moći koji će oblikovati i držati carstvo stabilnim hiljadama godina, nova pretnja nadvija se nad vaseljenom, jer svaku revoluciju prate godine haosa. Batlerijskipokret i dalje je aktivan i traži uništenje svih oblika „opasne tehnologije”. A desna ruka vođe pokreta je čuveni majstor Ginaške škole mačevanja Anari Ajdaho. I dok nasilje širom vaseljene postaje sve žešće, svi oni koji budu uhvaćeni u taj kovitlac moraće da odaberu svoje mesto u krstaškom pohodu koji preti da uništi univerzum i da stanu na stranu razuma ili vere.„Držeći se verno vizije Frenka Herberta, Brajan Herbert i Kevin Dž. Anderson nastavljaju da osvetljavaju dosad nepoznate delove univerzuma Dine.“ – Library Journal „Roman će opčiniti pažnju svih pravih fanova Dine.” – Publishers Weekly„Odlično osmišljena priča i intrigantni likovi.” – Kirkus Reviews

Pošalji