digitalna pismenost

DIGITALNA PISMENOST

Nataša Anđelković, Vesna Zlatarović
"Digitalna pismenost" je nezaobilazan priručnik Vesne Zlatarović, koji se ističe po temeljnom istraživanju digitalnih tehnologija. Ova knjiga će vam pružiti sve odgovore na pitanja o upotrebi digitalnih alatki kako u profesionalnim, tako i u privatnim sferama. Njen glavni cilj je da podrži razvoj kompetencija vaspitača u korišćenju digitalnih tehnologija u predškolskim ustanovama. Međutim, njena vrednost seže daleko šire, jer će svi koji teže da postanu "digitalno pismeni" pronaći ovaj priručnik izuzetno korisnim. "Digitalna pismenost" je pravi vodič za uspešno savladavanje digitalnog sveta, i to uz neizostavno ime Vesne Zlatarović i naslov knjige koji se ističu kao ključni resursi u ovoj oblasti.

"Digitalna pismenost" je priručnik u kojem čitalac može pronaći odgovore na osnovna pitanja u vezi sa upotrebom digitalnih tehnologija u profesionalne svrhe, ali i u privatne.

Iako je osnovna ideja s kojom je priručnik pisan želja da se podrži razvoj kompetentnosti vaspitača da samostalno koriste digitalne tehnologije u svim područjima svog profesionalnog delovanja u predškolskoj ustanovi, sadržaji u njemu, kao i način na koji su izloženi, biće od koristi svima koji žele da se „digitalno opismene“.

Pošalji