novo
die život na kocki 2

DIE – ŽIVOT NA KOCKI 2

Kieron Gilen
Kako će se tinejdžeri boriti sa neverovatnim bićima i stvarima sa kojima do sada nisu imali kontakta, kako poraziti takvog protivnika i kako spasiti poslednjeg člana ove družine, saznajte u drugom delu fantastičnog nastavka Života na kocki.
Podelite:

IGRA JE GOTOVA TEK KADA SE ZAVRŠI.

Godine 1991. šestoro tinejdžera nestalo je u fantazi društvenoj igri. Samo petoro se vratilo, sa ožiljcima i traumama koje sežu duboko. Dve decenije kasnije, odrasli ali nezadovoljni životom koji su izgradili, shvataju da igra još nije gotova i svet u kome su izgubili prijatelja I dalje čeka njihov povratak.

Međutim, da bi završili igru, moraće da prigrle moći koje su imali u njoj i ujedine snage protiv fantastičnih bića, kraljevstava magije i tehnologije, pa i svetova nastalih u mašti čuvenih pisaca fantastike. Ali igrom rukovodi Velegospodar, čija je moć da po volji menja pravila.

Kako poraziti takvog protivnika?

Vodeći svoje fantastične likove na čovečan i realističan, ali i snovit i nestvaran način kroz ovu upečatljivu priču o mašti, gejmingu, odrastanju i svemu onome o čemu se ne govori, Kjeron Gilen i Stefani Hans nude pametan i očaravajući omaž MMORPG i društvenim igrama, kao i književnom žanru fantastike.

Pošalji