die život na kocki 1

DIE – ŽIVOT NA KOCKI 1

Kieron Gilen
Tinejdžeri koji se vraćaju iz društvene igre koja ih je promenila zauvek, shvataju da se nisu ni vratili svi. U svetu u kom su ostavljeni sa gomilom ožiljaka i trauma, sada se mešaju fantastična bića, magija i tehnologija, kakvu do sada nisu poznavali.

IGRA JE GOTOVA TEK KADA SE ZAVRŠI.

Godine 1991. šestoro tinejdžera nestalo je u fantazi društvenoj igri. Samo petoro se vratilo, sa ožiljcima i traumama koje sežu duboko. Dve decenije kasnije, odrasli ali nezadovoljni životom koji su izgradili, shvataju da igra još nije gotova i svet u kome su izgubili prijatelja I dalje čeka njihov povratak.

Međutim, da bi završili igru, moraće da prigrle moći koje su imali u njoj i ujedine snage protiv fantastičnih bića, kraljevstava magije i tehnologije, pa i svetova nastalih u mašti čuvenih pisaca fantastike. Ali igrom rukovodi Velegospodar, čija je moć da po volji menja pravila.

Kako poraziti takvog protivnika?

Vodeći svoje fantastične likove na čovečan i realističan, ali i snovit i nestvaran način kroz ovu upečatljivu priču o mašti, gejmingu, odrastanju i svemu onome o čemu se ne govori, Kjeron Gilen i Stefani Hans nude pametan i očaravajući omaž MMORPG i društvenim igrama, kao i književnom žanru fantastike.

Pošalji