dete toskane

DETE TOSKANE

Ris Bouen
Ljubavni roman Ris Bouen, Dete Toskane, vraća nas u daleku 1944. godinu. Prinudno napustivši avion, britanski pilot Hjugo Lengli, spušta se padobranom na pola Toskane. Pronalaze ga ozbiljno povređenog I skrivaju u manastiru. Zaljubljuje se u Sofiju Bartoli, ali njihova ljubav biva naglo prekinuta. Mnogo godina kasnije, pripremajući očevu sahranu, Hjugova ćerka pronalazi jedno pismo adresirano na Sofiju. Da li Dete Toskane krije odgovore na pitanja koja se nalaze u pismu?

Godine 1944. britanski pilot Hjugo Lengli iskočio je iz aviona u plamenu i s padobranom na leđima spustio se na zelena polja okupirane Toskane. Ozbiljno povređen, pronašao je utočište u ruševinama manastira i u nežnom zagrljaju lepe Sofije Bartoli. Ali je neoprostiva izdaja uništila njihovu ljubav.
Skoro trideset godina kasnije, Hjugova ćerka Džoana vraća se u Englesku da bi organizovala očevu sahranu i među njegovim ličnim stvarima pronalazi pismo adresirano na Sofiju, sasvim neočekivanog sadržaja. Dok pokušava da zaleči sopstvene rane, krenuće na put u Toskanu kako bi otkrila istinu o svojoj porodici.

Pošalji