dceased mrtve duše

DCEASED MRTVE DUŠE

Tom Tejlor

SMAK JE STIGAO!
Šeststo miliona duša. Toliko je ljudi zahvatio tajanstveni tehnoorganski virus poslat na Zemlju. Šeststo miliona zaraženih. Šeststo miliona pretvorenih u bezumne, pomahnitale ubice željne smrti i razaranja.
A to je tek početak.
Gradovi. Nacije. Podvodna kraljevstva i rajska ostrva... Jedno po jedno, svi oni padaju pod naletom ove čudovišne horde. Zemlju od potpunog uništenja sada dele samo Supermen, Betmen, Čudesna Žena i ostatak Lige pravde.
Ali koliko će dugo izdržati?
Nijedna pretnja s kojom su se dosad suočili nije ih mogla pripremiti za ovoliku katastrofu. Ništa što su dosad videli ne može se uporediti sa ovolikom tragedijom i užasom. Dok zaraza odnosi heroje i zlikovce, bogove i čudovišta, preostaje još samo jedno pitanje:Šta će biti s najvećim svetskim herojima ako dođe smak sveta?„Ova brutalna, suluda, genijalna, epska priča ujede vas za srce na najbolji mogući način. Obožavam je.“TOM KING, scenarista, dobitnik Ajznerove nagrade za stripove Mister Miracle i Betmen„Mračna, originalna i zarazna, priča DCEASED je neprekidna uzbudljiva jurnjava kroz košmarnu apokalipsu.“KAMI GARSIJA, autorka bestseler romana Teen Titans: Raven i Predivna stvorenja, nominovana za Nagradu „Brem Stoker“ „DCEASED iz pera Toma Tejlora i Trevora Hersajna podiže DC univerzum na nov nivo, stvarajući alternativnu stvarnost koja na genijalan način otkriva najslabije tačke naših najvećih superheroja.“DANIJEL PEJDŽ, autorka bestseler romana Mera: Tidebreaker, Stealing Snow i Dorothy Must Die

Pošalji