čovek kojeg nema

ČOVEK KOJEG NEMA

Ketrin Rajan Hauard
"Čovek kojeg nema" Ketrin Rajan Hauard, triler je koji ste čekali! Dve različite priče i jedan nemilosrdni ubica. Kad je imala dvanaest godina, Iv Blek je jedina preživela napad serijskog ubice – Ništarije – na njenu porodicu. Godine su prošle, ali ona je i dalje opsednuta potragom za čovekom koji joj je uništio život i rešena je da ga razotkrije.

Dve priče. Jedan ubica. Bez milosti.


Došao je noću u moj dom.

Kada je otišao, samo sam ja ostala živa…

Jedina sam preživela njegov najgori i poslednji napad.

Sada sam žena koja će ga uhvatiti.


Kad je imala dvanaest godina, Iv Blek je jedina preživela napad serijskog ubice – Ništarije – na njenu porodicu. Godine su prošle, ali ona je i dalje opsednuta potragom za čovekom koji joj je uništio život i rešena je da ga razotkrije.

Radnik obezbeđenja u supermarketu Džim Dojl samo što je počeo da čita bestseler u kom je Iv pisala o svojim nastojanjima da pronađe ubicu svoje porodice. Dok okreće stranicu za stranicom, gnev u njemu sve više raste. Jer Džima ne zanima da čita o Ništariji. On jeste Ništarija. Džim ubrzo počinje da shvata koliko se Iv približila istini. Zna da neće odustati sve dok ga ne pronađe. Nema drugog izbora osim da je zaustavi…

Pošalji