carica sisi

CARICA SISI

Điđi Grifis
"Carica Sisi" Điđi Grifis, knjiga je inspirisana Netflixovom serijom, o jednoj ženi koja je postigla nemoguće. Vraćamo se u XIX vek i upoznajemo bavarsku princezu Helenu, koja se sprema za udaju. Knjiga prati njen život, a ako ste ih voleli u seriji, ovo je razlog više da se zaljubite u sve likove ove sage.

Inspirisana Netflix serijom, ovo je priča o snažnoj ženi koja je postigla nemoguće.
Godine 1853. bavarska princeza Helena vredno se sprema za udaju za cara Austrije Franca Jozefa. Za to vreme, njena mlađa sestra Elizabeta, poznata kao Sisi, sanja o romantičnoj ljubavi i uglavnom provodi vreme tako što jaše, šeta šumom ili crta. Želi da bude slobodna i srećna i da se ludo zaljubi. Ona zna da je život nešto više od svečanih zakuski i korseta – kad bi joj samo neko dozvolio da sve to iskusi iz prve ruke.
Ali kada se Sisi i Franc sasvim neočekivano sretnu u vrtovima palate, daleko od radoznalih očiju i nemilosrdne kritike dvora, njihova se privlačnost ne može poreći. I kako se njihovi razgovori pretvaraju u nešto više, oni će uskoro morati da biraju između očekivanja svojih porodica i vatrenih želja svojih srca.

Pošalji