buntovnik

BUNTOVNIK

Mari Lu
Poštujte legendu.
Veličajte uzdanicu.
Slavite šampiona.
Ali nikad ne potcenjujte buntovnika.

Pre deset godina Danijel je bio poznat kao Dan, dečko s ulice koji je postao heroj nacije i vođa revolucije za spas Republike Amerike. Ali on više nije taj mladić. Sad se radije krije od sveta želeći da potisne prošlost, a zajedno sa njom i Džun, svoju veliku ljubav.
Za to vreme, njegov mlađi brat Iden teško se nosi sa tim da je, iako najbolji student Antarktike i briljantni izumitelj, i dalje samo u senci svog brata.
Dok se dva brata trude da prihvate jedan drugog i realnost života u Antarktici, nova opasnost preti da još više produbi jaz nastao među njima. Idena privlači tamna strana Ros Sitija, a čak ni njegov legendarni brat ne može da ga spase. Barem ne sam… Meri Lu, autorka sa vrha liste bestselera Njujork Tajmsa, vraća nas ovim četvrtim nastavkom u nezaboravni i omiljeni distopijski svet Legende. Knjiga koju ste čekali – finale kakvo ste zaslužili.

Serija za kojom je poludeo ceo svet! Koje su to knjige sa sličnom, distopijskom tematikom?

29.09.2021.

Squid game je serija koja je u rekordnom roku osvojila, ne samo simpatije gledalaca, već je postala pravi hit na svim društvenim mrežama. Squid game je serija u kojoj stotine igrača bez novca prihvata čudan poziv da se takmiče u dečjim igrama. U ovoj igri čeka ih primamljiva nagrada - ali sa smrtonosno visokim ulozima. Koje su to knjige koje imaju sličan zaplet ili sličnu atmosferu kao ova serija? Pogledajte naš izbor. Detaljnije

Pošalji