budite izuzetni razvijte pet osobina po kojima se izdvajaju posebni ljudi

BUDITE IZUZETNI : RAZVIJTE PET OSOBINA PO KOJIMA SE IZDVAJAJU POSEBNI LJUDI

Džo Navaro, Toni Šjara Pointer
"Budite izuzetni : razvijte pet osobina po kojima se izdvajaju posebni ljudi" Džoa Navara i Tonija Pointera je novi biser u popularnoj nauci, psihologiji i sociologiji. Knjiga koja spaja bivšeg agenta FBI-a i vodećeg stručnjaka govora tela.

Razvijte pet osobina po kojima se izdvajaju posebni ljudi.

Bivši agent FBI-ja, vodeći svetski stručnjak za govor tela i neverbalnu komunikaciju predstavlja načela po kojima se ponašaju lideri

Tokom dvadesetpetogodišnjeg rada za FBI i uspešnog vođenja akcija, Navaro je obavio više od deset hiljada razgovora i radio veoma ozbiljne procene ponašanja. Znanje koje je stekao napornim radom on sada prenosi vama. Knjiga Budite izuzetni sažima njegovo životno iskustvo u pet načela kojih se pridržavaju izuzetni pojedinci.

Vladanje sobom. Da biste vodili druge, prvo morate vladati sobom.

Zapažanje. Primenjujte iste metode koje koristi FBI da brzo i precizno procenite svaku situaciju.Komunikacija. Iskoristite moć verbalne i neverbalne interakcije da ubeđujete, motivišete i inspirišete.Postupanje. Postavljajte zajedničke ciljeve i predvodite druge tako što ćete im služiti kao primer.Psihološka uteha. Otkrijte tajnu osobinu izuzetnih osoba.Zahvaljujući studijama slučaja iz prošlosti, uzbudljivim pričama iz Navarove karijere u FBI-ju i savremenim naučnim saznanjima o neverbalnoj komunikaciji, ova nova vrsta knjige o liderstvu uneće promene u vaše živote dugi niz godina.„Ako želite da naučite kako da čitate ljude i steknete njihovo poverenje, nema boljeg učitelja od Džoa Navara. Budite izuzetni nudi praktične veštine za savladavanje svake problematične situacije.“– Publishers Weekly„Džo Navaro nudi neprocenjive smernice kako da postanemo najbolja verzija sebe. Obavezno pročitati.”– Ejmi Kadi, autor svetskog bestselera Prisutnost.

Pošalji