budi samouverena devojka

BUDI SAMOUVERENA DEVOJKA

Keti Kej, Kler Šipman
Knjiga Budi samouverena devojka, autorki Keti Kej i Kler Šipman, obelodaniće put za sticanje samopouzdanja i način za njegovo primenjivanje. Ovo jedinstveno delo obiluje zabavnim spiskovima i kvizovima, iskustvima devojaka iz kraja, kao i stripovima iz grafičkih romana, koje će vam pomoći da steknete neophodno samopouzdanje, jer vam ono daje moć da učinite šta god poželite.

Devojke, vi možete da vladate svetom. Ono što vam je potrebno jeste samopouzdanje.
Da li ste nekada poželele da imate petlju za učešće u nekoj igri ili timu, ili da konačno popričate sa tim mrzovoljnim i zastrašujućim profesorom, ili da zapravo osnujete klub za zaštitu životinja o kojem ste toliko maštale? A možda je vaša lista nedostižnih ciljeva potpuno drugačija? Evo tajnog sastojka koji otkriva kako da je ostvarite:
SAMOPOUZDANJE. ONO VAM DAJE MOĆ DA UČINITE ŠTA GOD POŽELITE.

Ukrašena stripovima iz grafičkih romana, zabavnim spiskovima i kvizovima, kao i iskustvima devojaka iz kraja, ova knjiga obelodaniće put za sticanje samopouzdanja i način za njegovo primenjivanje. Uskoro ćete postati devojka od akcije, koja se rizikujući upušta u sve veće i veće avanture, kao i izazove koje ne možete ni da zamislite.

Pošalji