novo
budi samouverena devojka

BUDI SAMOUVERENA DEVOJKA

Keti Kej, Kler Šipman
Knjiga Budi samouverena devojka, autorki Keti Kej i Kler Šipman, obelodaniće put za sticanje samopouzdanja i način za njegovo primenjivanje. Ovo jedinstveno delo obiluje zabavnim spiskovima i kvizovima, iskustvima devojaka iz kraja, kao i stripovima iz grafičkih romana, koje će vam pomoći da steknete neophodno samopouzdanje, jer vam ono daje moć da učinite šta god poželite.
Podelite:

Devojke, vi možete da vladate svetom. Ono što vam je potrebno jeste samopouzdanje.
Da li ste nekada poželele da imate petlju za učešće u nekoj igri ili timu, ili da konačno popričate sa tim mrzovoljnim i zastrašujućim profesorom, ili da zapravo osnujete klub za zaštitu životinja o kojem ste toliko maštale? A možda je vaša lista nedostižnih ciljeva potpuno drugačija? Evo tajnog sastojka koji otkriva kako da je ostvarite:
SAMOPOUZDANJE. ONO VAM DAJE MOĆ DA UČINITE ŠTA GOD POŽELITE.

Ukrašena stripovima iz grafičkih romana, zabavnim spiskovima i kvizovima, kao i iskustvima devojaka iz kraja, ova knjiga obelodaniće put za sticanje samopouzdanja i način za njegovo primenjivanje. Uskoro ćete postati devojka od akcije, koja se rizikujući upušta u sve veće i veće avanture, kao i izazove koje ne možete ni da zamislite.

Pošalji