budi sam svoj mentor

BUDI SAM SVOJ MENTOR

Anne Bruce

OTKRIJTE I RAZVIJTE SVOJE LIČNE SNAGE!

Nezavisno od toga da li ste menadžer, nadzornik, preduzetnik, budući preduzetnik, student ili radnik zaposlen na pola radnog vremena, penzioner ili je Vaša uloga kombinacija nekoliko navedenih, Vi verovatno niste spremni da provedete veliku količinu vremena u potrazi za odgovorima na izazove s kojima se u životu susrećete.
Naši poslovni životi nisu odvojeni od naših privatnih života. Ujedinjeni su u jednoj osobi. Henry Ford često je znao reći: „Kako to da svaki put kad tražim par ruku dobijem i celog čoveka?” Odgovor je: na jednu dimenziju života čoveka utiču i sve druge.
Nadamo se da će Vam ovaj pristup koji uzima u obzir kompletnu osobu biti uzbudljiv! Ova knjiga će vam pružiti lupu i životne kompase potrebne da pomognu svim tim ponašanjima i talentima da izađu na videlo, budu oštri i posebni, usmereni, a ne besciljni i izgubljeni. Knjiga Vas vodi dalje i dublje u postupak zauzimanja pristupa samomentorisanja koji uzima u obzir kompletnu osobu.
Knjiga takođe govori o odgovornosti, a ne samo o samomentorisanju. Odgovornost je ključna kod samomentorisanja. Neka Vam ova knjiga bude službeni „oslonac” i „podrška”.


ANNE BRUCE je autor bestselera, motivaciona govornica i trener u oblasti ljudskog ponašanja, profesionalnog razvoja i ličnog rasta. Vodila je radionice Kako biti sam svoj mentor od Las Vegasa do Washingtona, Ženeve, Londona, Dubaija i Delhija, kao i poslovne konferencije, međunarodne sastanke i forume širom sveta. Autor je bestselera o poslovnoj komunikaciji Phrases for Documenting Employee Performance Problems, Discover the Truth, How to Motivate Every employee... Bila je gostujući autor i poseban govornik za Belu kuću, CIA-u, FBI, Pentagon, Coca-Colu, Medicinski centar Univerziteta Baylor. Vodi i svoju radijsku emisiju.

Pošalji