budan

BUDAN

Saša Nikolajević
Saša Nikolajević je knjigu Budan napisao sa željom da nam ukaže na naše energetsko biće, na moć naše intuicije, a inspiraciju za to je našao u raznim vrstama meditacije. On nam govori o otvaranju naših energetskih centara i razvijanju svesti na kvantnom nivou.

Roman Budan je delo autora nastalo sa željom da podigne duhovnu svest i kroz apstraktno napisane reči, koje imaju značenje i zvuk, aktivira čitaoca na proživljavanje svakog momenata i svake čestice energije koju je pisac uneo u delo.

Inspiraciju za pisanje ovog dela autor je našao u raznim vrstama meditacije. Osnovna ideja pisca je da povede čitaoca kroz avanturu na zabavan način, kroz energiju, frekvenciju i vibraciju koju svaki čovek poseduje u svom srcu. Na ovom putu, imao je pomoć jedne devojke, koja je ustvari – intuicija, odnosno onaj unutrašnji glas, koji želi da vam kaže da uvek pratite svoje srce i nikada ne sumnjate u svoje akcije. Priča govori o prosvetljenju, otključavanju svih energetskih centara i razvijanju svesti na kvantnom nivou.
Knjiga je ilustrovana sa 14 ilustracija.

Pošalji