stvaraj (na) svoj način

STVARAJ (NA) SVOJ NAČIN

Miloš Belčević
"Stvaraj (na) svoj način" je inspirativna knjiga autora Miloša Belčevića koja vas vodi kroz fascinantan svet produkt menadžmenta, ali ne samo na poslu, već i u vašem ličnom životu. Ova knjiga otkriva kako da primenite korisne prakse, principe i alatke produkt menadžmenta kako biste odredili prioritete, povećali vrednost, unapredili planiranje i ostvarili agilnu isporuku - sve sa ciljem da živite bolje, srećnije i ispunjenije živote. Miloš Belčević vas vodi kroz ključne koncepte i pruža vam dragocene alatke za poboljšanje vašeg ličnog života. Bez obzira da li se bavite produkt menadžmentom na poslu ili ne, ova knjiga će vam pomoći da stvarate svoj put ka uspehu.

Naučite kako da primenite produkt menadžment na svoj život!
Možda ste čuli za “produkt menadžment”. Možda ga koristite na poslu. Ukoliko je to slučaj, verovatno znate da je produkt menadžment pun korisnih praksi, principa i alatki koji se fokusiraju na određivanje prioriteta i povećanje vrednosti, bolje planiranje, agilnu isporuku, i još mnogo toga. Ali šta ukoliko želite da koristite ove alate u svom ličnom životu? Kako to uraditi na način koji će osigurati da živimo bolje, srećnije i ispunjenije živote? U ovoj knjizi, autor Miloš Belčević će vam pokazati kako.
„Bilo da se bavite produkt menadžmentom za posao ili ne, uživaćete u otkrivanju ovih alatki, praksi i trikova, i dobiti sjajne rezultate od njihove upotrebe.“Ovde ćete otkriti:• Kako upravljati vrednošću i efikasno određivati prioritete• Šta je otkrivanje (proizvoda) i kako se primenjuje u životu• Lin i agilne principe• Kako poboljšati interakcije• Osnovne metrike za praćenje napretka i prilagođavanje

Pošalji