mostovi okruga medison

MOSTOVI OKRUGA MEDISON

Robert Džejms Voler
"Mostovi okruga Medison" Roberta Džejmsa Volera su nezaboravni bestseler koji je osvojio srca čitalaca širom sveta. Provevši skoro tri godine na listi najprodavanijih knjiga Njujork tajmsa, ovaj roman prati avanture Roberta Kinkejda, fotografa slobodnog duha koji radi za Nešenel džiografik. Dok snima seriju fotografija pokrivenih mostova u Ajovi, Kinkejd naiđe na Frančesku Džonson, usamljenu ženu sa neostvarenim snovima. Robert Džejms Voler nam kroz "Mostovi okruga Medison" donosi priču o čežnji, razumevanju i ljubavi tako snažnoj da može zauvek promeniti našu stvarnost.

Nezaboravni bestseler koji je osvojio srca čitalaca širom sveta i proveo skoro tri godine na listi najprodavanijih knjiga Njujork tajmsa.
Mostovi okruga Medison govore o Robertu Kinkejdu, fotografu slobodnog duha, koji je na zadatku da za Nešenel džiografik napravi seriju fotografija pokrivenih mostova koji se nalaze u Ajovi. Sasvim neočekivano, put ga vodi do Frančeske Džonson, usamljene žene koja čitavog života žudi da ostvari svoje snove.
Mostovi okruga Medison priča su o čežnji i razumevanju, o ljubavi tako snažnoj da može zauvek da promeni našu stvarnost.

Pošalji