kako biti nesrećan 40 strategija koje već koristite

KAKO BITI NESREĆAN: 40 STRATEGIJA KOJE VEĆ KORISTITE

Rendi Dž. Paterson
„Kako biti nesrećan: 40 strategija koje već koristite” autora Randi Dž. Patersona je izvanredno pristupačna i zanimljiva knjiga koja se služi ironičnim humorom, naučno zasnovanim praktičnim savetima i obrnutom psihologijom. Rendi Dž. Paterson osvetljava obrazce ponašanja koji često dovode do nezadovoljstva, nudići čitaocima jedinstvenu perspektivu na načine kako biti nesrećan. Prema dr Martinu M. Entoniju, profesoru psihologije na Univerzitetu Rajerson u Torontu, svako ko želi da bude manje nesrećan treba da pročita "Kako biti nesrećan" i da postupa suprotno od preporučenog u njoj.

„Rendi Dž. Paterson pogađa pravo u metu ovom izvanredno pristupačnom, zanimljivom knjigom. Knjiga Kako biti nesrećan služi se ironičnim humorom, naučno zasnovanim praktičnim savetima i zdravom dozom onoga što je kolokvijalno poznato kao „obrnuta psihologija”, ne bi li dovela do okončanja čestih obrazaca ponašanja koji doprinose nezadovoljstvu i nesreći. Svako ko želi da bude manje nesrećan treba da pročita ovu knjigu i da radi sve obrnuto od onoga što ona preporučuje!”
– dr Martin M. Entoni, profesor psihologije na Univerzitetu Rajerson u Torontu i koautor knjiga The Shyness and Social Anxiety Workbook i The Anti-Anxiety Workbook

Pošalji