biznis bukvar 82 lekcije o novcu, zarađivanju i lepom životu

BIZNIS BUKVAR: 82 LEKCIJE O NOVCU, ZARAĐIVANJU I LEPOM ŽIVOTU

Vladimir Veličković
Do kraja čitanja knjige "Biznis bukvar" NOVAC neće više biti mučni pojam, već alat, dobićete vetar u leđa kako da bolje vrednujete sebe, vreme i svoja znanja i veštine, naplatite svoje znanje, nastupate pred klijentima, razmišljate ne kao radnik, već kao biznismen i investitor.

"Biznis bukvar" je zbirka praktičnih saveta i odmah primenljivih instrukcija o novcu, zarađivanju, razvoju preduzetničkog razmišljanja, investiranju… Knjiga "Biznis bukvar" je kolekcija biznis mudrosti sa obuke koju je do sada slušalo više od 1500 ljudi. Knjiga korak po korak predstavlja kako slobodna uspešna osoba razmišlja o novcu, koristi ga, vodi posao, organizuje svoje vreme, brine o porodici i živi život.

Kroz ove lekcije naučićete kako da ne jurite za novcem, već da upravljate njime. Naučićete kako da razmišljate kao preduzetnik i kako se ideje stavljaju u akciju. Čitajući knjigu "Biznis bukvar", poželećete da već upravljate sa nekoliko biznisa i dobićete ideje i instrukcije kako da to ostvarite.

Biznis bukvar, Vladimir Veličković

16.03.2022.

"Biznis bukvar" je zbirka praktičnih saveta i odmah primenljivih instrukcija o novcu, zarađivanju, razvoju preduzetničkog razmišljanja, investiranju. Knjiga "Biznis bukvar" je kolekcija biznis mudrosti sa obuke koju je do sada slušalo više od 1500 ljudi. Knjiga korak po korak predstavlja kako slobodna uspešna osoba razmišlja o novcu, koristi ga, vodi posao, organizuje svoje vreme, brine o porodici i živi život. Detaljnije

Pošalji