biti u ravnoteži

BITI U RAVNOTEŽI

Vejn Dajer
Dr Vejn Dajer nam u knjizi Biti u ravnoteži predstavlja devet principa za usklađivanje misli i želja. Njegova ideja je da smo sami stvaraoci svoje sudbine i da možemo ostvariti sve kada spoznamo koje misli nisu u ravnoteži sa našim željama.

U ovom inspiritivnom radu, voljeni autor bestselera, dr Vejn V. Dajer, pokazuje vam kako da povratite ravnotežu predstavljajući devet principa za usklađivanje vaših misli i najviših želja.
Zamislite neku vagu ravnoteže na kojoj je jedan kraj, od težine, spušten do zemlje, a drugi kraj - na kom bi se nalazile sve vaše želje - nesigurno stoji u vazduhu. Ova vaga mera je vaših misli. Da biste povratili ravnotežu, koja je karakteristika svega u našem univerzumu, morate teške misli dovesti u ravnotežu sa svojim žudnjama.
Godišnja doba prikaz su sveukupne harmonije života. Recimo, kada prolazi zima javljaju se cvetovi. Ovo je dovedeno u ravnotežu potrebom da se drveće odmara, zato dolazi jesen na vreme i pomaže drveću da se spermi za novi period odmora. Ova knjiga posvećena je ideji da smo svi ključni deo ovog stvaralačkog procesa i da u sebi imamo sredstva koja nam mogu pomoći da stvorimo sve što želimo, samo ako prepoznamo misli koje nisu u ravnoteži.

Vejn Dajer, BITI U RAVNOTEŽI

09.09.2020.

Doktor Vejn Dajer, poznati pisac i duhovni učitelj, u svojoj knjizi Biti u ravnoteži pokušava da nam osvesti koje greške pravimo i time štetimo razvoju svoje ličnosti i ispunjenju svojih želja. Stvar je u tome da povratimo ravnotežu između svojih želja i misli koje ih sabotiraju. Ključ svega je u nama, u našim mislima i prepoznavanju istih Detaljnije

Pošalji