beži, krose

BEŽI, KROSE

Džejms Paterson
Džejms Paterson je konačno svojim obožavaocima pružio kvalitet koji su priželjkivali. "Beži, Krose" sadrži sve elemente zbog kojih ćete zavoleti serijal: svirepe, mudre i devijantne ubice koje brzo zamrzite, vratolomno brzu akciju i zaplet kao i porodične odnose koji na lep način upotpunjuju knjigu i likove. Budite spremni na iznenađenja, jer se u ovoj knjizi autor ne suzdržava.

Ako Aleks Kros ne bude bežao, umreće... tri serijske ubice su na slobodi i žele da se osvete.

Detektiv Aleks Kros je uhapsio čuvenog plastičnog hirurga Elajdžu Krima zbog seksa s tinejdžerkama. Sad je Krim, kome je život uništen, izašao iz zatvora i postarao se da ga niko ne prepozna pošto je sebi obezbedio novo lice.

Mlada žena je nađena obešena kroz prozor na šestom spratu i Aleksa zovu na mesto zločina. Žrtva se nedavno porodila, ali bebe nigde nema. Pre nego što Aleks i počne da traga za nestalim novorođenčetom i ubicom, pozivaju ga da istraži još jedan zločin. Ceo Vašington je u panici, a kad se otkrije i treće telo, glasine o tri serijske ubice grad bacaju u potpunu pomamu.Aleksa istraga nikud ne vodi, a suviše je usredsređen na te slučajeve da bi primetio kako ga neko prati – i neće se zaustaviti dok ga ne vidi mrtvog. Uz belo usijanje od brzine, nemilosrdnu dramu i vratolomne zaokrete, Beži, Krose je vrhunska uzbudljiva vožnja Džejmsa Patersona.

Pošalji