bez greške

BEZ GREŠKE

Li Čajld
"Bez greške" je novi roman Li Čajlda, koji će vas dodatno privući ovom izvanrednom autoru i naterati vas da postanete zagriženi ljubitelji istog. Džek Ričer, dobro poznato ime u svetu trilera, još jednom blista kao protagonista ove priče.

„Bez greške će vas pretvoriti u zagrižene fanove Lija Čajlda.“– The New York Times


Džek Ričer je usamljenik. Bez zaposlenja, bez lične karte i bez stalnog prebivališta luta Amerikom anoniman. On je oprezan i obdaren izuzetno specifičnom kombinacijom veština. Ričer je savršen kandidat da izvrši atentat na potpredsednika SAD.M. E. Frejlik je tajni agent čiji je zadatak da štiti novoizabranog potpredsednika, i njen problem ogleda se u tome što neko zaista planira da ga ubije. Stoga moli Ričera da joj pomogne da pronađe rupe u radu Tajne službe ne bi li sprečili ubistvo.
Organizacija koja planira atentat dobro je uređena i ima savršen plan. Načinili su samo jednu grešku. Nisu računali na Ričera. „Svaki delić priče leže na svoje mesto poput satnog mehanizma bombe koja će upravo eksplodirati.“ – The Boston Globe „Ako do sada niste pročitali nijednu knjigu o Ričeru, šta čekate?“ – Rocky Mountain News Romani o Džeku Ričeru, čije je pisanje Li Čajld započeo još 1997. spadaju u najuspešnije savremene triler serijale. Glavni lik je izuzetno upečatljiva i markantna ličnost čija je nepokolebljiva borba za pravdu, u kombinaciji detektivskog pristupa i primene grube fizičke sile, zaštitni znak ovih inteligentno napisanih i napetih priča. Na osnovu serijala snimljena su dva filma s Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, a prva sezona serije Ričer, emitovana na striming platformi Amazon Prime, postala je svetski hit i pobrala nepodeljene simpatije gledalaca.

Čajld, još jednom, Bez greške

11.05.2023.

"Bez greške" je novi roman Li Čajlda, koji će vas dodatno privući ovom izvanrednom autoru i naterati vas da postanete zagriženi ljubitelji istog. Džek Ričer, dobro poznato ime u svetu trilera, još jednom blista kao protagonista ove priče. Detaljnije

Pošalji