makart
beton
495 rsd619 rsd
Ušteda 124 rsd (20%)
- +

BETON

Violeta Ivković
Iako kratak obimom, dinamičan saspens triler Violete Ivković bogat je slojevima koji se čitaju između redova. Prateći inspektora Rapšaga, čoveka koji isuviše dugo radi u struci da bi poslu pristupao entuzijastično ali nedovoljno dugo da bi otišao u penziju, autorka osmišljava misteriozno ubistvo koje će čak i ovom umornom detektivu poremetiti san, ispredajući pri tome i nenametljivu a opet, veoma upečatljivu kritiku savremenog društva.
Podelite:

 

Psihološki saspens triler.

Potraga za ubicom prostitutke vodi inspektora Rapšaga preko novih smrti i zaljubljivanja u ubicu do obrta i neočekivanog kraja. Da ne ometa osnovnu radnju romana, kriminalistički i donekle fantastički ton pripovedanja prati i fino iznijansirana društvena kritika.

Violeta Ivković, BETON

17.10.2019.

Nakon što je pored puta pronađeno telo mlade, lepe i riđokose prostitutke slučaj preuzima inspektor Rapšag, dovoljno dugo u poslu da je izgubio entuzijazam, a nedovoljno star da bi otišao u penziju. Ipak, iako je video isuviše leševa za jedan ljudski vek, nešto u vezi sa ubistvom ove devojke neće mu dati mira. Detaljnije

Pošalji