betmen imitator

BETMEN: IMITATOR

Andrea Sorentino, Matson Tomlin
Andrea Sorentino i Matson Tomlin nam donose priču o lažnom Betmenu koji pohodi Gotam, dok Brus Vejn sprovodi svoju misiju Mračnog viteza. Imitator je sjajno delo koje se dešava na gotamskim krovovima, sa odličnim ilustracijama i mnogo neprijatelja isprepletanih u mračnim vremenima.

LAŽNI BETMEN POHODI GOTAM...

Brus Vejn tek godinu dana sprovodi svoju misiju Mračnog Viteza, ali već vidi kako pomaže gradu. Nažalost, stekao je i neke moćne neprijatelje. Nijednom ustoličenom moćniku u Gotamu ne prija nered koji je taj maskirani osvetnik doneo u grad... Ipak, čini se da jedan od njih ima i plan kako da Betmena neutrališe.

Gotamskim krovovima i uličicama sada patrolira još jedan Betmen – i ovaj ne preza od ubijanja kriminalaca, uživo, pred kamerama. A sada, kada su mu za vratom cela sila gotamske policije i bogati moćnici ovog grada, pravi Betmen mora da pronađe tog imitatora i nekako odbrani svoju čast... Međutim, kako dokazati svoju nevinost dok se kriješ iza maske?Režiser i scenarista Matson Tomlin udružio se sa čuvenim horor crtačam Andreom Sorentinom kako bi stvorio potpuno novu viziju Gotama, zasnovanu na surovoj stvarnosti, gde svaki udarac lomi kosti, a svaki postupak ima posledice kakve Betmen ne može ni da zamisli!BATMAN: THE IMPOSTER #1–3

Pošalji