besmrtna gvozdena pesnica 2

BESMRTNA GVOZDENA PESNICA 2

Met Frekšn

Najbolje priče o Gvozdenoj pesnici!

Kompletan Brubejkerov i Frekšnov rad na Gvozdenoj Pesnici, koji je redefinisao tog superheroja.

Nakon što je u detinjstvu ostao siroče i odrastao u izgubljenom gradu K’un-Lunu, Danijel Rand se vratio u Ameriku kao mistični majstor borilačkih veština Gvozdena Pesnica – ali ni sve njegove kung-fu veštine ne mogu mu pomoći da nađe svoje mesto u savremenom svetu. Dok ga vlasti progone u ulozi Gvozdene Pesnice, a multimilijarderska korporacija koju je nasledio zadaje mu glavobolje kao Deniju Randu, mladi ratnik muku muči ne samo da se spase već i da pronađe sebe – a ta dvojaka potraga postaje još opasnija kada Deni sazna da viševekovna zaostavština Gvozdene Pesnice krije više tajni no što je mogao i da nasluti.

Spajajući brzu akciju vlastitog Kapetana Amerike s veštim poznavanjem priča o borilačkim veštinama, scenarista Ed Brubejker udružio se s mladim scenaristom u usponu Metom Frekšnom i crtačem Davidom Ahom kako bi nam ispričali sasvim novu priču o Gvozdenoj Pesnici – priču punu legendi i bajki, magije i avantura, koja se proteže vekovima unazad kroz istoriju.

Immortal Iron Fist #1-16, Annual #1; Immortal Iron Fist: Orson Randall and the Green Mist of Death #1; Immortal Iron Fist: The Origin of Danny Rand #1; Civil War: Choosing Sides #1

Pošalji