beležnica neizgovorenog

BELEŽNICA NEIZGOVORENOG

Kler Puli
Kler Puli u romanu „Beležnica neizgovorenog“ se pita, kada bismo jednostavno odlučili da jednog dana srušimo sve ograde oko sebe i dozvolimo ljudima da nas vide onakvima kakvi zapravo jesmo, bez potrebe za ostavljanjem dobrog utiska ili straha da će nas neko prozreti da nismo ono za šta se predstavljamo? Autorka pripoveda ovu priču sa mnogo šarma i kroz zanimljive likove koji otkrivaju da nije lako biti iskren, ali je istovremeno i oslobađajuće i nagrađujuće.

Svi lažu o svojim životima. Šta bi se dogodilo ako umesto toga ti ispričaš istinu?

Priča o zelenoj beležnici koja će spojiti šestoro neznanaca i doneti im neočekivano prijateljstvo i ljubav.

Džulijan Džesop je usamljeni ekscentrični umetnik koji veruje da ljudi nisu potpuno iskreni. Šta bi se dogodilo da jesu? Zato ispisuje u svetlozelenu svesku istinu o svom životu i ostavlja je u Monikinom kafeu.

Kad pronađe Džulijanovu svesku, Monika će u njoj ispisati svoju priču, ostaviće je u obližnjem vinskom baru, a zatim čvrsto odlučiti da pomogne Džulijanu da se više ne oseća tako usamljeno.

Monika i Džilijan nisu ni svesni koliko će njihova iskrenost uticati na sve one koji kasnije pronađu tu zelenu svesku i da će im ona potpuno promeniti život.„Uživala sam... kakva zanimljiva pretpostavka, pametna knjiga koja popravlja raspoloženje, zabavlja i navodi na razmišljanje.“ Sofi Kinsela „Jedna od najboljih knjiga koju sam pročitala. Originalna i nezaboravna.“ Sara Morgan „Kao da si okružena bučnim prijateljima i ne želiš da se žurka završi.“ Bet Mori, autorka romana Spasavanje Misi Karmajkl „Da je Monikin kafe stvarno mesto, svraćao bih svakog dana.“ Lori Frankel „Neočekivana podela uloga za koje moraš da navijaš.“ Woman & Home „Puno životnih istina, zabavno i dirljivo.“ Fani Blejk „Zaista me podseća na filmove Ričarda Kertisa... Sjajni likovi i dovoljna doza romantike, humora i dirljivih scena.“ Rejčel Marks

Pošalji